Blogs

Wij gunnen ieder bruidspaar Isabelle

Maak kennis met onze wedding planner: Isabelle van den IJssel. “Het moment dat de toekomstige echtgenoten elkaar voor het eerst zien en de ontroering van hun gezicht af te lezen is. Daar doe ik het voor. Het vieren van de liefde. Met alle mensen die je belangrijk vindt om je heen,” aldus onze eigen weddingplanner Isabelle van den IJssel. Trouw je op onze prachtige buitenlocatie Fier Bussum, dan reist Isabelle met je mee tot aan je bruiloft. Zij denkt mee, voelt mee en zorgt ervoor dat alles klopt.

Ja, ik wil… een winterse bruiloft

Vijf voordelen om te trouwen in de winter Proosten op de liefde met glühwein. Een trouwboeket met prachtige winterbloemen. En een receptie in winterwonderland met knapperende vuurtjes. Trouwen in de winter is het nieuwe trouwen in de zomer! Maak van je bruiloft je eigen wintersprookje. Na het lezen van deze blog ben je om. #1….

Persconferentie coronamaatregelen

Update coronamaatregelen – 29 september 2020, 12.00 uur Maandagavond maakten premier Rutte en minister De Jonge bekend dat vanaf dinsdag 29 september om 18:00 uur de maximale groepsgrootte in openbare ruimtes wordt teruggebracht naar dertig personen. Voorzitters van veiligheidsregio’s kunnen echter uitzonderingen maken. Wij hopen aanspraak te maken op deze ontheffing en onze bijeenkomsten door…

POP UP ITALY

POP-UP Italy is bedacht om men kennis te laten maken met de mooie grote tuin van Fier Bussum, en te laten zien welke mogelijkheden deze locatie te bieden heeft.