Blogs

Ja, ik wil… een winterse bruiloft

Vijf voordelen om te trouwen in de winter Proosten op de liefde met glühwein. Een trouwboeket met prachtige winterbloemen. En een receptie in winterwonderland met knapperende vuurtjes. Trouwen in de winter is het nieuwe trouwen in de zomer! Maak van je bruiloft je eigen wintersprookje. Na het lezen van deze blog ben je om. #1….

Valentijnsdag tip!

Bestel onze take away of home delivery: kaasfondue Gruyère! Verras je geliefde thuis op Valentijnsdag met dé lekkerste kaasfondue van ’t Gooi.

Persconferentie coronamaatregelen

Update coronamaatregelen – 29 september 2020, 12.00 uur Maandagavond maakten premier Rutte en minister De Jonge bekend dat vanaf dinsdag 29 september om 18:00 uur de maximale groepsgrootte in openbare ruimtes wordt teruggebracht naar dertig personen. Voorzitters van veiligheidsregio’s kunnen echter uitzonderingen maken. Wij hopen aanspraak te maken op deze ontheffing en onze bijeenkomsten door…

POP UP ITALY

POP-UP Italy is bedacht om men kennis te laten maken met de mooie grote tuin van Fier Bussum, en te laten zien welke mogelijkheden deze locatie te bieden heeft.