Een uitvaartlocatie voor een afscheid met karakter

Ben je op zoek naar een uitvaartlocatie waar je zelf bepaalt hoe je afscheid wilt nemen van je dierbare? Daar zijn we bij Fier Bussum in gespecialiseerd. Op ons historische fort heb je alle ruimte, tijd en privacy om je eigen invulling te geven aan de uitvaart. Of je nou afscheid neemt in een klein gezelschap of in een groot gezelschap. Onze bijzondere uitvaartlocatie is exclusief voor jullie afscheid.


Zodra je het terrein van onze uitvaartlocatie betreedt, stap je een andere wereld binnen. Een groene oase met in het midden De Forttuin, omgeven door de karakteristieke fortwerken. Het enige geluid dat je hoort is het gezang van vogels en het geritsel van blaadjes in de bomen. Stilte. Om samen te gedenken.

Ruimte voor een persoonlijke uitvaart

Ieder individu is uniek. Ieder leven is uniek. En ieder gezelschap is uniek. Vanzelfsprekend is iedere uitvaart ook uniek. Dankzij onze verschillende ruimtes kunnen we de uitvaart zo organiseren dat het helemaal past bij de overledene en jullie als naasten. Wil je een bijzondere afscheidsceremonie buiten in De Forttuin? Een herdenking in De Poterne? Of een condoleance in De Loods? We denken met je mee.

Meer sfeerimpressie, informatie en kosten ontvangen?

#1. Warme begeleiding

We hebben een sterk team van betrokken gastheren en -vrouwen, die er vanaf het moment van ontvangst op de uitvaartlocatie zijn. Zij zien wat er nodig is om jullie gezelschap aandacht, warmte en ondersteuning te bieden tijdens de uitvaart. Zij zorgen ervoor dat niets een goed afscheid in de weg staat en jijzelf het ook voluit kunt beleven.

#2. Geavanceerde techniek voor een waardig afscheid

Muziek bij binnenkomst, tussen de speeches door of bij de borrel na de herdenking. En wat denk je van foto’s op een groot scherm of extra belichting van het fort tijdens een avondceremonie? Wij werken met vaste audiovisuele partners die onze uitvaartlocatie goed kennen, waardoor we niets aan het toeval overlaten.

#3. Hapjes en drankjes naar wens

Ons gepassioneerde keukenteam zorgt voor hapjes en drankjes die passen bij de uitvaart. Van traditionele gebakjes bij de koffie en thee tot speciale hapjes bij de borrel. Zo eenvoudig of uitgebreid als gewenst. Samen met jou stellen we de catering nauwkeurig samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bijzondere uitvaartlocatie

Ons fort, Fort Werk IV, werd gebouwd in 1868, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een verborgen parel midden in Bussum. Je voelt de rijke geschiedenis van het fort zodra je over de oprijlaan van onze uitvaartlocatie binnenkomt. Dat maakt het een plek met karakter, die iedere bijeenkomst betekenis geeft.

Jip Nuiten, accountmanager Fier Bussum: “Ik hou van het fort, in de lente, de zomer, de herfst en de winter. De rust, de sereniteit, het is een plek van en voor stilte. En doordat we zoveel ruimte hebben, zowel binnen als buiten, is onze uitvaartlocatie perfect voor een persoonlijke, naar wens vormgegeven afscheid.”

Een uitvaart organiseren op een bijzondere locatie?

Ben jij geïnteresseerd in onze locatie?
Neem contact met ons op. We staan je graag bij.

Bel: 035 6916 788