Vergaderen in de natuur

Sfeervolle en inspirerende omgeving,
exclusief voor jouw gezelschap

 

Wanneer men deze unieke vergaderlocatie betreed, komen ze terecht in een andere wereld. Zo zijn de historische schietgaten in muren nog terug te zien en beschikt deze unieke locatie over een oude artillerieloods, een lange ondergrondse gang, een poterne en kazematten. Kortom, genoeg ruimte om een inspirerende en sfeervolle vergadering te organiseren. De locatie kan exclusief voor jouw gezelschap geboekt worden. Hierdoor ben je verzekerd van privacy en rust.

Vergaderen bij Fier Bussum?

Fier Bussum is de perfecte buitenlocatie voor zakelijke evenementen. Wij bieden niet alleen een prachtige locatie: we zorgen er ook voor dat ieder evenement speciaal wordt. Wij begrijpen goed dat vergaderen niet altijd een favoriete bezigheid is, maar wij zorgen wel voor een inspirerende vergaderlocatie. Voor belangrijke vergaderingen is de vergaderlocatie minstens net zo belangrijk als de agendapunten. Om maximaal resultaat uit de vergadering te halen is het belangrijk dat iedereen geïnspireerd en vooral geconcentreerd is. Hier draagt een mooie vergaderlocatie in de natuur zeker aan bij.

Waarom buiten vergaderen?

Vaak is het onmogelijk om een hele dag efficiënt te vergaderen op een eigen locatie. Zeker als er om de haverklap collega’s binnen komen lopen met een snelle vraag. Wanneer je vergadert op een inspirerende  en externe buitenlocatie, zal je alle genodigden op scherp zetten. We noemen dit ook wel een heidag of heisessie. Door een heisessie te organiseren creëer je een hele andere mindset, dan wanneer je een vergadering organiseert in een standaard vergaderlocatie op kantoor. Dit komt ook doordat je op kantoor  veel meer prikkels te verwerken krijgt dan in de natuur. Na een productieve dag buiten vergaderen zal je dan ook merken dat er veel meer werk is verzet dan bij een normale vergadering.

Waar een heidag organiseren?

Tijdens de zoektocht naar de ideale locatie om een heidag te organiseren kom je vast veel locaties tegen. Deze zoektocht is daarom niet altijd even makkelijk. Toch bieden wij de oplossing! Bij Fier Bussum hebben we namelijk veel mogelijkheden en faciliteiten om een heidag  tot een groot succes te brengen. We hebben een mooie en grote tuin, die veel ruimte biedt om buiten te vergaderen. Ons prachtige fort zorgt voor meer inspiratie, en biedt tegelijk ruimte om bij slecht weer presentaties en lezingen te houden. Op onze locatie is er geen wifi of bereik, waardoor prikkels van buitenaf de heisessie niet zullen verstoren. Uiteraard is het wel mogelijk een internetaansluiting te gebruiken voor de vergadering, evenals beamers en andere nodige apparatuur. Kortom is Fier de ideale vergaderlocatie als je buiten wilt vergaderen.

Een zakelijke bijeenkomst organiseren?

Onze ruimtes voor een inspirerende vergadering

Onze unieke vergaderlocatie biedt voor elk type vergadering een tal van mogelijkheden. Mede dankzij de indrukwekkende omgeving wordt iedere vergadering bijzonder. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie waar je met een klein gezelschap kunt vergaderen of met een groot gezelschap, het kan allemaal. Laat je inspireren door de prachtige en sfeervolle omgeving en historie van het fort. Fier Bussum bestaat uit vier ruimtes: De Loods, Kazematten, De Poterne en de Forttuin. Iedere ruimte is sfeervol en inspirerend. Onze locatie boek je exclusief voor jouw bezoekers.

Centraal gelegen vergaderlocatie vlakbij Utrecht

Om op een goede manier buiten te kunnen vergaderen is de omgeving van groot belang. Toch zijn er nog een aantal factoren die doorslaggevend kunnen zijn voor het boeken van een locatie om te vergaderen in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan de ligging en bereikbaarheid van de locatie. Veel rustige buitenlocaties liggen meestal niet centraal, maar Fier Bussum doet dat wel. Door onze centrale ligging, en de nabijheid van de snelwegen zijn we eenvoudig te bereiken, en kan iedereen na een succesvolle heidag zijn of haar weg naar huis terug gemakkelijk vinden.

Historie van onze buiten vergaderlocatie

Fort Werk IV (Fier Bussum) is gebouwd in 1868, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het fort, oftewel Fier Bussum, heeft zich in de afgelopen 20 jaar getransformeerd tot een bloeiende vergaderlocatie. De grote tuin, een muur met schietgaten, Kazematten, een oude Artillerieloods en een Poterne zorgen ervoor dat de locatie inspireert. De uitstraling en de inrichting van het fort zijn behouden met oog voor de stijl van vroeger. Dit is een robuuste stijl, met gebruik van hout, ijzer en zware materialen. In combinatie met onze warme en stijlvolle inrichting is het fort een unieke locatie geworden. Het fort ligt samen met de tuin op een rustig stuk grond, zodat je ongestoord de heisessie kan volbrengen.

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

info@fierbussum.nl

035 6916788