Trouwfeest locatie

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een trouwfeest? Dan is de trouwfeest locatie van Fier Bussum wat je zoekt! In onze uitgestrekte Forttuin met rijke historie is het mogelijk om zowel een trouwceremonie als afsluitend trouwfeest te organiseren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Historische trouwfeest locatie

Een trouwdag is een speciale dag, dus dit wil je het liefst ook vieren op een speciale plek. Bij Fier Bussum waan je je tijdens de trouwdag echt even afgesloten van de buitenwereld, ondanks dat wij “gewoon” gevestigd zijn in het hart van het Gooi. De historie van het Fort gaat terug tot in de jaren 70 van de 19e eeuw. Destijds werd Fort Werk IV aangelegd als één van de vijf werken uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Momenteel is Fort IV als enige werk overgebleven. Door de gepassioneerde fortwachters is de locatie tot op de dag van vandaag goed onderhouden en dat is dan ook te zien aan de staat van de Kazematten, Loods en de kenmerkende gecreneleerde muur met schietgaten. Of je de ceremonie nu wilt houden in de Poterne of toch liever in de Forttuin; bij de trouwlocatie van Fier Bussum is alles mogelijk.

Feestlocatie bruiloft

Het is bij Fier Bussum niet alleen mogelijk om een trouwceremonie te houden, maar ook om een afsluitend trouwfeest te organiseren. Onze trouwfeest locatie leent zich uitstekend voor trouwfeesten, gezien onze grote capaciteit. Of je nu een bruiloft feestlocatie zoekt in de buitenlucht, of juist intiem in een sfeervolle ruimte. Wij bieden een unieke locatie voor een trouwfeest dat je niet snel zal vergeten. Neem vrijblijvend contact op met onze eventmanagers om de mogelijkheden te bespreken om deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Zij weten als geen ander wat er nodig is om jullie dromen werkelijkheid te laten worden.

Complete bruiloft feestlocatie

Behalve een betoverende omgeving biedt Fier Bussum ook nog andere diensten aan. Zo hoef je je bij ons geen moment zorgen te maken over de aankleding van de locatie. Onze decorateurs hebben vele jaren ervaring in het aankleden van feestlocaties. Of het nu gaat om casual of chique decoratie, de decorateurs komen samen met jou tot een perfect plaatje. Naast een perfect aangekleed decor, is het ook mogelijk om de catering aan ons uit te besteden. Van lekkere hapjes en een glaasje bubbels tijdens de ceremonie tot complete gerechten met cocktails tijdens het trouwfeest.

Meer sfeerimpressie, informatie en kosten ontvangen?

Onze ruimtes

Een inspirerende omgeving, exclusief voor jouw gasten

Fier Bussum bestaat uit vier ruimtes: De Loods, Kazematten, De Poterne en de Forttuin. Onze vier ruimtes hebben weinig nodig om deze om te toveren tot jouw perfecte evenementenlocatie. Iedere ruimte is anders gestyled, waardoor er voor ieder wat wils is. Groots in onze industriële Loods of intiem in de Kazematten. Iedere ruimte is sfeervol en inspirerend.

Meer weten over trouwen in onze locatie?

We denken graag met je mee!

Ben jij geïnteresseerd in onze trouwlocatie?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

info@fierbussum.nl

035 6916 788