Een jubileum, verjaardag of iets bijzonders te vieren?

Exclusief voor groepen vanaf 50 personen.

Wie het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stapt een andere wereld binnen. Onze verschillende ruimtes hebben weinig nodig om deze om te toveren tot een sfeervolle plek om samen te komen. Ons prachtige fort biedt een keur aan mogelijkheden. Wat dacht je van een sfeervol jubileumfeest in onze grote ruimte De Loods? Liever buiten samenkomen? Een heerlijk diner of barbecue buiten in De Forttuin, met uitzicht op het fort, behoort zeker tot de mogelijkheden. En dat alles geheel exclusief voor jouw gezelschap!

Bij Fier Bussum is veel mogelijk, het is bij uitstek de ideale locatie voor een geweldig feest in hartje Bussum!

UNESCO werelderfgoed status

Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Op 26 juli 2021 zijn de Hollandse Waterlinies als geheel bestempeld als Unesco Werelderfgoed. De naam zal prijken op de Werelderfgoedlijst naast bijvoorbeeld de Chinese Muur, Mont Saint-Michel en de piramides van Gizeh. Nergens ter wereld vind je zo’n groot gebied waarin water ooit als bondgenoot fungeerde. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier zijn de enige vorm van inkomsten voor de stichting Fort Werk IV, die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draagt een boeking bij Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

Meer informatie

Dineren op een unieke locatie?

Een onvergetelijk diner op locatie organiseren? Door de inspirerende locatie en historische omgeving van het fort ben je verzekerd van een uniek diner op locatie. Je kunt bij ons terecht voor een walking dinner, sit down dinner of shared diner, binnen of buiten, met een gezelschap vanaf 50 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Omgeven door een muur met schietgaten, kazematten, een oude artillerieloods en een lange ondergrondse gang, schotelt onze eigen keukenbrigade de lekkerste gerechten voor. Terwijl je heerlijk geniet van de cultuurrijke omgeving zorgen wij voor een diner geheel naar wens.

Download het Foodbook

 

Meer sfeerimpressie, informatie en kosten ontvangen?

Barbecueën in de buitenlucht

Geniet buiten van een heerlijke barbecue voor al je gasten. Of je met 50 personen of met 150 personen bent, onze Forttuin is groot genoeg voor iedereen.

Food for thought

Goede, passende hapjes en drankjes zijn hierbij van onschatbare waarde. Ze spelen met het zicht, de reuk, de smaak en de tast van je gasten. Ze geven energie. Ze vormen een toegankelijk gespreksonderwerp. Ze creëren een moment om even te genieten of de zinnen te verzetten. Ze dragen bij aan jouw verhaal. Samen met jou zorgen we voor catering die je event ondersteunt, kracht bijzet of
wellicht zelfs een statement is.

Dat doen we met niemand minder dan Michelin Sterrenchef Dennis Huwaë. Onder zijn supervisie bereidt ons gepassioneerde keukenteam heerlijke en sprankelende gerechten. Of je nou kiest voor een ‘signature’ walking dinner of een eenvoudige lunch, zijn stempel is onmiskenbaar. Hij begrijpt de impact van food & beverage op een event en deelt onze duurzame visie. Alle gerechten zijn even vers en bereid met seizoensgebonden ingrediënten, zoveel mogelijk van lokale leveranciers. Alles wordt in huis én met liefde gemaakt.

Bekijk het Foodbook met al onze mogelijkheden

Receptie

Een receptie organiseren op een unieke locatie? Van een zilveren bruiloft tot het vieren van een pensioen. Staand of zittend, in passende setting en sfeer? Bij Fier Bussum worden de gasten in stijl ontvangen en met een uniek decor omgeven.

Jubileum

Een jubileum organiseren? Of je nu een collega in het zonnetje wil zetten of het diamanten bruidspaar een onvergetelijke avond wil bezorgen: bij Fier Bussum vier je het in sfeer. Van het vieren van een mijlpaal tot huwelijksfeest.

Verjaardag

Onze locatie is de ideale plek voor iedere verjaardag, binnen of buiten. Van BBQ, borrel tot sit-down diner. We denken graag mee over de verrassende, creatieve invulling van de verjaardag.

Benieuwd naar onze locatie?

Onze ruimtes voor je perfecte bijeenkomst

Een inspirerende omgeving, exclusief voor jouw genodigden. Onze locatie bestaat uit verschillende ruimtes De Loods, Kazematten en de Forttuin/Stretchtent zijn geschikt voor een gezelschap vanaf 50 personen.

De mogelijkheden graag bespreken en langskomen?

Iets leuks te FIERen?

Ben jij geïnteresseerd in onze locatie? Wij helpen je graag verder!
Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 6916 788