Verrassende personeelsbijeenkomst organiseren

Sta jij op het punt om een personeelsbijeenkomst te organiseren? Huur een fort exclusief voor jouw bedrijf! Niets werkt beter dan je medewerkers een dag te gijzelen en in een totaal andere omgeving te zetten. Een indrukwekkende omgeving van rust en groen, waar je je per direct relaxed voelt. Bij Fier Bussum staan we klaar om jouw personeelsbijeenkomst succesvol te maken en je collega’s een nieuwe ervaring te geven.

Creëer een uitje
Verbinding. Als je dát weet te realiseren tussen je medewerkers, dan is je medewerkersbijeenkomst echt geslaagd. Dat doe je door het creëren van gezamenlijke herinneringen. En waar kan dat beter dan in het zonnetje, in een onbekende, groene omgeving, met fantastische hapjes en drankjes én met onverwachte activiteiten?Bij Fier Bussum organiseren we personeelsbijeenkomsten waar je medewerkers nog lang over napraten.

5 redenen om je evenement in de buitenlucht te organiseren

Met een fort voor jou alleen en 25.000 m2 groen kun je – lefas fa-wifi fa-3xtterlijk – alle kanten op. De locatie roept creativiteit op en dat is precies waar we bij Fier Bussum goed gebruik van weten te maken. Samen met jou werken we een fantastisch concept uit voor je personeelsbijeenkomst.

Outdoor activiteiten

Boogschieten, triviant spelen met honderd collega’s of een parcours afleggen met bruggen, oneffenheden en een reuzenwip. Met verschillende outdoor activiteiten laat je je medewerkers lekker actief of zelfs sportief bezig zijn. Meteen goed voor de teamspirit. Samen met Fortevenementen bekijken we wat past bij jouw medewerkers en je doel.

 Inhoudelijke sessies

Inhoudelijke sessies organiseren tijdens je medewerkersbijeenkomst? Hiervoor hebben we verschillende subruimtes, zoals de Loods en de Kazematten. Een sessie in de buitenlucht kan natuurlijk ook. Uiteraard zorgen wij voor alle faciliteiten.

Social talk

Van ongekend belang voor een personeelsbijeenkomst: tijd voor social talk. Geef je medewerkers tussen alle activiteiten door genoeg ruimte om te kletsen. Ons keukenteam, dat onder supervisie staat van sterrenchef Dennis Huwaë, zorgt dat het hen ondertussen aan niets ontbreekt qua hapjes en drankjes. Een knallend feest als afsluiting van de inspirerende dag? Laat dat maar aan ons over.

Louise Kortschot, accountmanager: “Laatst kwam er iemand bij ons langs voor een locatiebezoek die een groot feest voor zijn vrouw wilde organiseren. Hij had Fier Bussum gekozen, omdat hij hier eerder een feest had gehad met zijn bedrijf, waar hij nog heel vaak aan terugdacht. Hij wilde heel graag zijn vrienden en familie dezelfde ervaring geven. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.”

Tot in de puntjes

Fier Bussum is onderdeel van congreslocatie Spant. Dat betekent topkwaliteit. Je ontvangt gastvrijheid op sterrenniveau. Je bijeenkomst is tot in de puntjes verzorgd. En de audiovisuele techniek wordt doordacht en uitgevoerd door podiumexperts. Organiseer je bij ons je medewerkersbijeenkomst, dan werken we nauw samen om een totaalconcept te leveren, waarbij je medewerkers centraal staan.


Een weloverwogen keuze
Fort Werk IV, de officiële naam van het fort, is onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Jouw huurkosten gaan rechtstreeks naar het behoud van dit cultureel erfgoed. Daarnaast maken we in onze hele bedrijfsvoering duurzame en verantwoorde keuzes. Kortom, niet alleen je medewerkers profiteren van de personeelsbijeenkomst.

Klaar om jouw medewerkers te overweldigen? Wij zeker!

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum.