Ken je buitenlocatie Fier Bussum al?

Jouw event in een oase van natuur en historie

Stap onze oase van rust binnen. Buitenlocatie Fier Bussum is een plek van historie en natuur, centraal gelegen in ons land. Het haalt je gasten uit de ratrace, de dagelijkse sleur. En voedt hen met het geluid van zingende vogels en vitamine D.

Fier Bussum is de ideale evenementenlocatie buiten om vanuit rust te verbinden en ontmoeten. En met 25.000 vierkante meter groen, verschillende binnenruimtes, ervaren eventmanagers en eigen catering heb je bij ons alles tot je beschikking om jouw buitenevent memorabel te maken.

Jouw buitenevent bij Fier?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor onze buitenlocatie

Exclusieve buitenlocatie

Wat denk je van een geweldig personeelsfeest met teambuildingactiviteiten, barbecue en dansfeest? Een productpresentatie tegen het decor van karakteristieke fortwerken? Of een netwerkbijeenkomst met een diner aan lange tafels bij zonsondergang? Je huurt onze buitenlocatie exclusief voor jouw zakelijk event. En samen met jou zetten we een event op maat neer dat tot in de puntjes klopt.

Een evenement organiseren in de buitenlucht?

Buitengewone basis

Het hart van onze groene buitenlocatie is de forttuin. Met de fortwerken tegen de achtergrond is er weinig nodig om hier een goede sfeer voor je event neer te zetten. De stretchtent en de aangrenzende binnenruimtes De Loods, Poterne en Kazematten zorgen ervoor dat je kunt spelen met binnen en buiten tijdens je evenement. En, niet onbelangrijk, bij slecht weer vormen deze ruimtes een perfect toevluchtsoord.

Tips voor je buitenevent bij regen

Benieuwd naar de ruimtes?

150 personen

120 personen

30 personen

#1. Iedere gast belangrijk

Bij buitenlocatie Fier Bussum doorvoelen we hoe belangrijk het is om iedere gast aandacht te geven. Vanaf het moment dat ze binnenkomen, zijn we er voor hen. We verwelkomen je gasten persoonlijk, wijzen de weg en springen bij waar nodig. We overtreffen verwachtingen. Zodat je gasten het event met een goed gevoel verlaten.

#2. Tiptop techniek

Techniek mag er niet om liegen. Punt. Ook niet als het waait, ook niet als het miezert. Daarom hebben we bij onze evenementenlocatie in de buitenlucht professionele technici in huis en werken we samen met vaste leveranciers als dat nodig is om de beste kwaliteit te garanderen.

#3 Sprankelende, verse en duurzame gerechten

Een sterrenchef verantwoordelijk voor de catering van jouw event? Bij ons is dat standaard. We werken samen met Dennis Huwaë, omdat de hapjes en drankjes op je event essentieel zijn voor de beleving van je gasten. Huwaë verrast onze gasten keer op keer met sprankelende, verse en duurzame gerechten. En dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Al bekend met ons foodbook?

Wat maakt buitenlocatie Fier Bussum zo bijzonder?

Zoek je een buitenlocatie met betekenis? Ons fort staat op de Unesco Werelderfgoedlijst, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Met rondleidingen kunnen we jouw gasten bewust maken van de historische waarde van onze evenementenlocatie buiten. Bovendien gaat een deel van de locatiekosten rechtstreeks naar stichting Fort Werk IV, die het fort beheert. Mooi, toch?

Twijfel je nog of je je evenement in de buitenlucht wilt organiseren?

Lees onze blog

Stefanie Hillel, accountmanager:

“Een event bij onze buitenlocatie organiseren blijft een feest.

Het is als een blanco vel dat we nog helemaal kunnen invullen. Er is zoveel mogelijk.

En tegelijkertijd weten we precies wat wel en niet goed werkt, en nemen we dat mee in de uitvoering.”
Benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden?

Natuur en historie als basis voor jouw event?

Bespreken hoe onze buitenlocatie ingezet kan worden voor jouw event? Neem contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Of bel: 035 6916788

info@fierbussum.nl