Jouw evenement bij buitenlocatie Fier Bussum

Exclusief voor jouw gezelschap

De vraag naar een buitenlocatie is groter en relevanter dan ooit. Vanwege de coronamaatregelen heeft een locatie op dit moment voldoende ruimte nodig om een evenement te organiseren.  Daarnaast beschikken wij over 25.000 m2 aan groen en alle faciliteiten die je anders ook gewend bent. Fier Bussum biedt deze mogelijkheid. Met een grote tuin, verschillende sub ruimtes en alle benodigde voorzieningen organiseer je ten alle tijden zorgeloos bij Fier. Ook op anderhalve meter afstand.

Wat maakt buitenlocatie Fier Bussum zo bijzonder?

Een  buitenlocatie rondom een indrukwekkend fort. Dit rijksmonument is kandidaat voor de UNESCO Werelderfgoed lijst. Je ervaart hier pure rust en voelt de historie, dé ingrediënten voor inspiratie op locatie. Met veel ruimte in de buitenlucht is Fier Bussum in Midden-Nederland ideaal voor bedrijfsevenementen, personeelsbijeenkomsten, vergaderingen en huwelijken. Het prachtige culturele erfgoed van Fort Werk IV wordt in stand gehouden door stichting Fort Werk IV. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier Bussum zijn de enige vorm van inkomsten voor deze stichting die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draag je met jouw boeking in Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

Een evenement organiseren in de buitenlucht?

Onze subsessie ruimtes

Een inspirerende omgeving, exclusief voor jouw bezoekers

Naast onze grote Forttuin beschikken wij ook nog over meerdere subsessie ruimtes. Zo kunnen vergaderingen, heisessies en andere bijeenkomsten ook altijd binnen worden gehouden of gecombineerd worden.

Benieuwd naar de ruimtes?

150 personen

120 personen

30 personen

Benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden?

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 6916788