Op zoek naar een trouwlocatie?

Fier Bussum is een officiële trouwlocatie van de gemeente Gooise Meren.

Op zoek naar een romantische buitenlocatie? Of wil je deze speciale dag liever binnen in één van onze ruimtes houden? Wij toveren graag ons Fort om tot jouw droom trouwlocatie.

Zodra je het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stap je in een andere wereld. Met 25.000 m2 aan groen rondom een indrukwekkend fort, geeft onze locatie een wonderschoon uitzicht, is onze trouwlocatie uniek én zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zie jij jezelf op deze bijzondere dag al het ja woord geven op onze unieke trouwlocatie?

Meer sfeerimpressie, informatie en kosten ontvangen?


Ontdek Fier Bussum tijdens de open toptrouwlocatie dag

Kom bij ons langs tijdens de Open Toptrouwlocatie Route! Het is dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden.

DE EERSTVOLGENDE DATUM:

zondag 14 april | vanaf 10 uur


lees meer

Catering en decoratie

Op de mooiste dag van jullie leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van lekkere hapjes tot sfeervolle decoratie. Onze romatische trouwlocatie beschikt over een eigen keukenbrigade die de heerlijkste gerechten bereidt. Hebben jullie speciale wensen voor de catering? Onze keukenbrigade maakt graag een voorstel op maat, geheel naar wens.

Ook is het mogelijk om de decoratie op de romantische trouwlocatie geheel naar wens uit te kiezen. Wij hebben een eigen decorateur die alles uit de kast haalt om onze intieme trouwlocatie voor jullie onvergetelijk aan te kleden. Of je nu kiest voor een intieme trouwlocatie binnen of juist voor een ceremonie op onze buiten trouwlocatie, het is altijd tip-top aangekleed.

Van ja-woord tot trouwfoto’s

Van begin tot het eind, het is mogelijk jullie hele huwelijksdag te beleven bij Fier Bussum. Het jawoord in onze prachtige tuin, de bruidstaart aansnijden en proosten met champagne, een heerlijk diner en een swingende afsluiting in onze Loods. Bij Fier Bussum hebben jullie de keuze uit meerdere ruimtes om deze dag tot een groot succes te brengen. Wij doen ons uiterste best om deze dag van begin tot eind voor jullie te regelen.

Ook jaren na de trouwdag geniet je nog na van deze speciale dag, door de wonderschone trouwfoto’s. Op onze unieke trouwlocatie is het namelijk ook mogelijk om de mooiste trouwfoto’s te maken. Onze unieke omgeving zorgt voor een geweldige achtergrond voor trouwfoto’s.

Benieuwd naar onze locatie? Plan een afspraak met ons in en we even jullie graag een rondleiding over het prachtige fort!

Ervaren wedding team

Dé dag van je leven. Die moet goed gaan. Vanaf het moment dat de toekomstige bruid(egom) en bruid(egom) met ons in zee gaan tot de ochtend van de trouwerij heb je een vast aanspreekpunt. Ons team kent de locatie natuurlijk door en door, helpt met de tijdsplanning en heeft een handige checklist om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Zo kunnen we garanderen dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt.

Meer informatie over onze trouwlocatie?

Trouwen in de buitenlucht

 

Op een prachtige zomerse dag romantisch buiten trouwen? Dat kan bij ons! Tijdens de ceremonie het ja-woord aan elkaar geven met een prachtig uitzicht op ons Fort. Aansluitend proosten en borrelen buiten of onder onze mooie tent? Of wat dacht je ervan om sfeervol onder onze tent te dineren? Wordt het donker? Dan komen onze sfeerverlichting en kaarsen goed van pas. Hoe romantisch? En wordt het wat frisser? Dan zetten wij heaters aan! Voor alles is een oplossing en denken graag met jullie mee. Onze buitenruimte is ook zeer geschikt voor jullie prachtige photoshoot. Ideaal!

Zó kan je bruiloft er bij ons uitzien


FIER jullie huwelijk buiten! Wij beschikken over een buitenruimte van 25.000 m2 aan groen! Exclusief voor jullie gezelschap. ❤

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

UNESCO werelderfgoed status

Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Op 26 juli 2021 zijn de Hollandse Waterlinies als geheel bestempeld als Unesco Werelderfgoed. De naam zal prijken op de Werelderfgoedlijst naast bijvoorbeeld de Chinese Muur, Mont Saint-Michel en de piramides van Gizeh. Nergens ter wereld vind je zo’n groot gebied waarin water ooit als bondgenoot fungeerde. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier zijn de enige vorm van inkomsten voor de stichting Fort Werk IV, die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draagt een boeking bij Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

Meer informatie

Kosten van onze trouwlocatie

Wij weten dat praten over de kosten niet de meest romantische bezigheid is tijdens jullie zoektocht naar een goedkope trouwlocatie, maar in de meeste gevallen telt het wel mee in de uiteindelijke beslissing. De hoogte van de kosten wordt uiteindelijk bepaald naar hoe jullie je huwelijksdag inrichten. Wij werken natuurlijk ook met vaste arrangementen, zodat jullie niet voor verassingen komen te staan na jullie mooie dag. Je kan het zo gek maken als jullie zelf willen. Onze locatiemanager staat altijd klaar om samen met jullie een offerte op maat te maken.


Download onze trouwbrochure

We denken graag met je mee!

Ben jij geïnteresseerd in onze trouwlocatie?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Bel: 035 6916 788

 

Plan een rondleiding in met ons

Wij nemen na het invullen zo snel mogelijk contact met je op.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.