Trouwlocatie vlakbij Hilversum en Utrecht in Midden-Nederland

Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwlocatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren? Dan is de Trouwlocatie van Fier Bussum wat jullie zoeken. Onze trouwlocatie heeft een  historisch tintje met het mooie fort, wat zorgt voor een unieke sfeer en mooie beelden. Bovendien zijn wij een centraal gelegen trouwlocatie nabij Utrecht. Indien jullie van plan zijn om gasten vanuit het gehele land uit te nodigen is prettig dat de trouwlocatie centraal gelegen en makkelijk bereikbaar is. De trouwlocatie vlakbij Utrecht en Hilversum is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en is daarom de beste optie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Goed bereikbaar met OV

Door onze trouwlocatie in Bussum, ligt onze trouwlocatie centraal in Midden-Nederland. Binnen 20 minuten met het OV of de auto, vind je de grote steden Hilversum en Utrecht. Gaan jullie genodigden liever met het OV? Bussum beschikt over twee treinstations met Bussum-Zuid op loopafstand. Vanuit de groten steden kunnen de genodigden gemakkelijk reizen, zonder over te stappen.

Parkeren? Geen probleem!

Onze unieke trouwlocatie ligt middenin het Gooi en ligt direct aan de A1 en aansluitend de A27. Rondom is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig met plek genoeg om fietsen te plaatsen. Dat onze trouwlocatie vlakbij de snelwegen ligt, zegt niks. Na een minuut rijden, bevinden jullie je in een oase van groen en rust. Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie in Midden-Nederland vlakbij Hilversum en Utrecht? Waar ontzorging, maatwerk en de persoonlijke touch centraal staan? Dan kies je voor trouwlocatie Fier Bussum!

Trouwen in Fier Bussum?

Trouwlocatie Utrecht

Een trouwlocatie in Utrecht is erg populair door de centrale ligging waardoor het eenvoudig en snel te bereiken is voor alle gasten. Toch is niet alleen de centrale ligging de reden dat een trouwlocatie in Utrecht zo populair is. In Utrecht vind je allerlei mooie plekken om een trouwdag te vieren. Vlakbij de randstad, maar toch omgeven door mooie natuur en rust. Utrecht kent mooie plekken zoals het Gooi, de Heuvelrug en diverse kastelen en forten. Zien jullie jezelf al trouwen op een mooie trouwlocatie nabij Utrecht? Neem snel contact op met de eventmanagers van Fier Bussum.

Trouwlocatie Hilversum

Een van de mooiste plekken uit Utrecht is Hilversum. Deze stad, die voornamelijk bekend staat als media hoofdstad, is een mooie plek om jullie trouwdag te vieren. Bovendien zijn er in Hilversum diverse plekken waar jullie als newlyweds de huwelijksnacht kunnen doorbrengen. Kies je voor een trouwlocatie in Hilversum weet je zeker dat alle gasten deze plek eenvoudig kunnen bereiken.

Je bent er zo!

Bekijk gelijk hoe snel jij er kan zijn!

Kom langs en plan een afspraak in met ons

Wij nemen na het invullen zo snel mogelijk contact met je op.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We denken graag met je mee!

Ben jij geïnteresseerd in onze trouwlocatie?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 6916 788