Organiseer een netwerkbijeenkomst

Hoe organiseer je een effectieve netwerkbijeenkomst? Een dag waar de drempels zo laag zijn om op anderen af te stappen en waar je gasten de prettige sfeer ervaren. Vanwege die prettige ambiance gaan de gasten tevreden naar huis, omdat ze wellicht nieuwe contacten hebben kunnen leggen.

Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst.

25.000 m2 groen

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 20 tot 300 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Netwerkbijeenkomst met de perfecte ambiance

Zet wat mensen bij elkaar en het netwerken gaat vanzelf! Nee, zo makkelijk gaat dat vaak niet. Er is meer nodig om een effectieve netwerkbijeenkomst te organiseren dan mensen met gerelateerde interesses of overeenkomende branches bij elkaar te zetten. Bij Fier Bussum weten we wat er nodig is om de ambiance te creëren waarbij je gasten met nieuwe LinkedIn-connecties naar huis gaan.


Spraakmakende catering

Proef de kracht van spraakmakende catering. Bij een netwerkbijeenkomst kan goed eten en drinken verbinding veroorzaken. Iets wat essentieel is op een netwerk event. Goede catering draagt bij aan het gevoel van in dat moment zijn. Het draagt bij aan de beleving, aan het gevoel van dat moment. Samen genieten de deelnemers van overheerlijke fooditems en ze hebben gelijk een gespreksonderwerp. Sinds we een keukenteam hebben onder supervisie van Michelinsterrenchef Dennis Huwaë, zit dat wel goed met de spraakmakende catering. Laat dat maar aan ons over!

Perfecte totaalconcepten

Een totaalbeleving voor jouw gasten. Dat is wat wij geven! Hierbij speelt een nauwe samenwerking een belangrijk rol. Stel het doel vast van de netwerkbijeenkomst! Wie is de doelgroep? Heb je een thema? Hierop wordt vervolgens de keuze voor muziek, decoratie en catering afgesteld. Zo zorgen we ervoor dat alles klopt, naadloos sluitend bij jouw evenement. Dat maakt indruk op jouw gasten.

Je gasten in de spotlight

Gezellige lampjes die je uitnodigen om het forterrein te betreden, een gastvrouw die met een glimlach een welkomstdrankje aanbiedt en de heerlijke geur van buiten zijn. Zorg ervoor dat je gasten zich van begin tot eind gezien voelen. Ze mogen er zijn, ervaren dat ze meteen onderdeel zijn van de bijeenkomst. De basis is gelegd om vanuit te netwerken.

Verwen de smaakpapillen

Ruimtes

Alle ruimtes zijn alleen in combinatie te huren op exclusieve basis.

120 personen

Meer informatie

300 personen

25.000 m2

Meer informatie

100 personen

Meer informatie

30 personen

Meer informatie

UNESCO werelderfgoed status

Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Op 26 juli 2021 zijn de Hollandse Waterlinies als geheel bestempeld als Unesco Werelderfgoed. De naam zal prijken op de Werelderfgoedlijst naast bijvoorbeeld de Chinese Muur, Mont Saint-Michel en de piramides van Gizeh. Nergens ter wereld vind je zo’n groot gebied waarin water ooit als bondgenoot fungeerde. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier zijn de enige vorm van inkomsten voor de stichting Fort Werk IV, die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draagt een boeking bij Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

Meer informatie

Netwerkbijeenkomst met BBQ

Geniet buiten van een heerlijke barbecue voor alle gasten. Of je nou met 100 personen of met 300 personen bent, de Forttuin is groot genoeg voor iedereen. De gasten worden ontvangen met open vuur, de geur van geroosterd vlees, gerookte vis en vers brood. Een ware beleving in de open lucht. Op de BBQ’s worden verschillende bereidingstechnieken toegepast. Een feest voor het oog en smaakpapillen. Tijdens het eten ervaar je de rust, puurheid en geschiedenis die het fort met zich mee brengt. Een unieke buitenplaats om jouw evenement af te sluiten. Heerlijk een BBQ in de buitenlucht. Het echte buitengevoel!

Download ons Foodbook

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 6916788