Organiseer een verbindende kick-off meeting

Sta je op het punt om een kick-off meeting te organiseren? Goed bezig! Niets is zo bepalend voor het succes van je project of nieuwe samenwerking als de aftrap. Met een kick-off meeting bij Fier Bussum haal je je gasten even helemaal weg uit hun dagelijkse bestaan. We hebben alles in huis om jouw kick-off meeting te laten vlammen. Ons geweldige fort met 25.000 m2 groen is exclusief voor jou.


Kick-off meeting als fundering

Een kick-off meeting organiseer je om alle betrokkenen van je project of samenwerking te verbinden. Je wilt dat iedereen hetzelfde vertrekpunt heeft. Dat de aanwezigen elkaar leren kennen. En dat iedereen zich even welkom voelt. Zo leg je met de kick-off meeting een stevig fundament voor het vervolg van je project of samenwerking. Op een fort waar je gasten zich vanaf het moment van ontvangst ontspannen voelen, komt dat wel goed.


Maak het een beleving

We serveren heerlijke hapjes en drankjes. Bieden hoge kwaliteit techniek en een persoonlijke benadering. En het allerbelangrijkst: we zijn experts in het organiseren van geslaagde kick-off meetings. Zodra je ons fort betreedt, stap je in een bubbel. Je hoort de vogeltjes fluiten, de bladeren aan de bomen ruisen en voelt de historie van het fort, gebouwd in de negentiende eeuw.

Kick-off meeting organiseren?

#Oog voor iedere gast

Met een historie van meer dan vijftig jaar gastvrijheid, voelen wij precies aan wat iedere gast nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat al je gasten worden gezien bij je kick-off meeting en met een positief gevoel naar huis gaan. En dat is belangrijk, want iedere betrokkene in jouw project of samenwerking is van invloed op het succes.

#Een unieke kick-off meeting

Met een terrein van 25.000 m2 en verschillende binnenruimtes helemaal tot jouw beschikking richt je je kick-off meeting in zoals jij dat wilt. We werken niet met vaste formats. Wel geven we – soms ongevraagd – advies om jouw kick-off meeting nog beter uit de verf te laten komen.

#Catering als verbinder

Als de catering maar goed is. Je gasten uitgesproken hapjes en drankjes serveren werkt verbindend. Daarom werken we samen met sterrenchef Dennis Huwaë. Ons keukenteam, dat onder zijn supervisie staat, bereidt alle gerechten ter plaatse, met verse en duurzame producten. De vonken spatten ervan af. De gasten van je kick-off meeting zullen verrast zijn


Laat ons meedenken

Van jouw kick-off meeting een bijeenkomst maken waar verbinding ontstaat?

Gebruik onze expertise en prachtige locatie.
Neem contact op met een van onze accountmanagers.

NEEM CONTACT OP