Event bij Fier Bussum? Bel accountmanager Jip

Gepubliceerd op 24 augustus 2023

Stel, je bent op zoek naar een trouwlocatie. Je bezoekt een aantal locaties tijdens de opendag route. En vindt bij een van al die gave locaties de baan van je dromen. Dat overkwam Jip Nuiten toen ze samen met haar verloofde bij Fier Bussum een rondleiding kreeg. Sinds kort is ze onze accountmanager.


“Ik kom uit een bourgondisch gezin. Samenkomen aan de keukentafel. Een hapje en een drankje erbij. En dan lekker kletsen. Genieten heb ik  met de paplepel ingegoten gekregen”, vertelt Jip direct als ze beschrijft waar ze vandaan komt, “Het samen zijn en je verbonden voelen met anderen, dat is iets wat ik ook in mijn eigen gezin wil doorvoeren.”
Ze brengt haar jeugd door in het Friese dorpje Pingjum. Toen ze dertien was, nam haar vader in het dorp een pizzeria over. Hier wordt haar liefde voor horeca en gastvrijheid geboren. “Mensen samenbrengen en zich welkom laten voelen. Dat vond ik het allerleukst in de horeca. Deze ervaringen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik Eventmanagement ging studeren.”

GROOT EN INTIEM

In de banen die volgden stond het blij maken van mensen altijd centraal. De laatste jaren werkte ze buiten de evenementenbranche. “Maar ik miste het echt. Toen ik bij Fier Bussum kwam om inspiratie op te doen voor mijn eigen bruiloft, begon het direct te kriebelen.”
“Ik was onder de indruk van de locatie. Het is heerlijk groen en de historie van het fort geeft veel karakter aan de locatie”, vervolgt Jip, “En hoewel de locatie groot is, is het ook heel intiem. Ik werd superenthousiast toen ik zag dat er een vacature was.”

EVENTS OP MAAT

Voor Jip komt bij Fier Bussum alles samen: “Iedere dag is anders. De ene dag geeft een bruidspaar elkaar het ja-woord in onze forttuin. De volgende dag wordt het hele terrein gebruikt voor activiteiten voor een personeelsdag. Dan weer toveren we de locatie met prachtig gedekte tafels met veldbloemen en lichtjes om voor een verjaardagdiner in Italiaanse sferen. En in de winter is het een ideale plek voor kerstborrels en seminars.”
“Geen enkel event is copy-paste. En dat maakt dat ik hier kan doen waar ik goed in ben: samen met de opdrachtgever bepalen hoe het event perfect wordt. En lijkt iets onmogelijk, dan ga ik op zoek naar het mogelijke.”

SAAMHORIGHEID

Haar functie van accountmanager voor Fier Bussum is nieuw binnen Spant. “Hoewel het voelt als mijn winkel, sta ik er niet alleen voor. Ik ben onderdeel van het hele team van accountmanagers. Daar hou ik van. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorme saamhorigheid in het team. Het is net alsof ik klets met mijn vrienden, in plaats van met mijn collega’s.”

GENIETENDE GASTEN

Jip kijkt nu al uit naar het najaar: “Dan is de agenda lekker vol, met events waarbij ik vanaf het begin betrokken ben geweest. Bruiloften, personeelsfeesten in winterwonderstijl, grote jubileumvieringen… Ik kan niet wachten om nog meer organisaties van onze mooie locatie te laten genieten.”

TOT SLOT EEN TIP VAN JIP

“Heb jij trouwplannen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom bij mij voor een rondleiding over het prachtige fortterrein. Maar wil je de locatie op z’n best zien? Kom naar een van de open Toptrouwlocatie dagen. Dan kleedt een stylist de locatie aan en nodigen we verschillende trouwleveranciers uit, waar je een praatje mee kunt maken. Zo krijg je echt een goed beeld van hoe fantastisch het is.”