Vergaderen op een unieke locatie

Sfeervolle en inspirerende omgeving,

exclusief voor jouw gezelschap

Fier Bussum is de perfecte buitenlocatie voor zakelijke evenementen. Wij bieden niet alleen een prachtige locatie: we zorgen er ook voor dat ieder evenement speciaal wordt. Wij begrijpen goed dat vergaderen niet altijd een favoriete bezigheid is, maar wij zorgen wel voor een inspirerende vergaderlocatie.

Een vergadering organiseren?

Wanneer men deze unieke vergaderlocatie betreed, komen ze terecht in een andere wereld. Zo zijn de historische schietgaten in muren nog terug te zien en beschikt deze unieke locatie over een oude artillerieloods, een lange ondergrondse gang, een poterne en kazematten. Kortom, genoeg ruimte om een inspirerende en sfeervolle vergadering te organiseren. De locatie kan exclusief voor jouw gezelschap geboekt worden. Hierdoor ben je verzekerd van privacy en rust.

Geschikt voor iedere type vergadering

Onze unieke vergaderlocatie biedt voor elk type vergadering een tal van mogelijkheden. Mede dankzij de indrukwekkende omgeving wordt iedere vergadering bijzonder. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie waar je met een klein gezelschap kunt vergaderen of met een groot gezelschap, het kan allemaal.

Passende ruimte voor elke vergadering

Je hebt bij onze unieke vergaderlocatie de keuze uit diverse ruimtes met daarbij bijpassende arrangementen. Heb je speciale wensen? Uiteraard passen wij onze arrangement graag op maat aan, volledig naar jouw wensen. Laat je inspireren door de prachtige en sfeervolle omgeving en historie van het fort. Wij hebben voor ieder type vergadering een geschikte ruimte. Je kunt bij ons kiezen om de vergadering in De Forttuin, Kazematten of De Loods te organiseren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze ruimtes voor een inspirerende vergadering

Centraal gelegen in midden Nederland

Een vergaderlocatie moet inspirerend zijn, maar de ligging is vaak net zo belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de genodigden uren moeten reizen. In Bussum, vlakbij de uitvalswegen naar de A27 en de A1, vind je onze unieke vergaderlocatie. Op loopafstand van het station is onze locatie ook goed met het OV te bereiken. Parkeren is geen probleem bij ons; rondom is voldoende gratis parkeergelegenheid.

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

info@fierbussum.nl

035 6916788