Zó kan je bruiloft er bij ons uitzien

Klassiek, vintage, festival, regenboog, goud of wit. Hoe jullie gaan trouwen, bepalen jullie helemaal zelf. Niets is te gek, te romantisch of te puur voor ons. Deze pagina laat zien hoe jullie bruiloft er bij ons uit kan zien. Vergaap je aan de prachtige foto’s, laat je meenemen in een mogelijk dagprogramma en lees de recensies van echtparen die dit voorjaar bij ons het ja-woord gaven.


Jouw dag van begin tot eind


14.30 uur – Je daggasten betreden over het klinkerpad het fort en worden hartelijk ontvangen met koffie, thee, frisdrank en een zoete lekkernij.

15.00 uur – Je gasten nemen plaats buiten in de forttuin, of binnen in De Poterne. Jullie huwelijksceremonie begint, uiteraard met een grand entree van jou en je partner. De trouwambtenaar of BABS verbindt jullie in de echt.

16.00 uur – En proosten maar! Een toast op jullie geluk met een glaasje bubbels en de gelegenheid om jullie bruidstaart aan te snijden. Tijdens de receptie staan er borrel & bites klaar op alle (sta)tafels.

18.00 uur – Tijd om echt contact te maken met de gasten die jullie zo lief zijn tijdens een sfeervol huwelijksdiner. Gaan jullie voor lange gedekte tafels waar verschillende gangen worden geserveerd? Kiezen jullie voor shared dining? Of hebben jullie een losse setting met een walking dinner of barbecue voor ogen?

20.00 uur – Terwijl jullie je klaarmaken voor het feest, arriveren de feestavondgasten onder de sfeervolle buiten­tent in de forttuin. Ze draaien vast warm voor het feest met onbeperkte drankjes uit ons Hollands assortiment.

20.30 uur – Party­ time! Jullie starten het feest met een openingsdans in onze ruime, sfeervolle binnenruimte De Loods. Met onbeperkt drankjes uit ons Hollands arrangement, en verschillende hapjes ontbreekt het jullie gasten aan niets.

00.00 uur – Jullie verlaten het fort als kersvers echtpaar en zwaaien de gasten uit.

Zien jullie jezelf wel trouwen bij Fier Bussum?

Neem dan contact met ons op voor een locatiebezoek. We laten jullie onze trouwlocatie heel graag zien. Besloten om bij ons te trouwen? Dan krijgen jullie bij ons je eigen weddingplanner. Zij regelt alles, is jullie vraagbaak én is op de hoogte van alle ins and outs.

Deze prachtige bruidsparen gingen je voor


Amarins & Sander

📸 ©ByAnne


A & R

📸 ©Evert Doorn Fotografie


 

ESTHER & MARCO

“Wat hebben wij hier een geweldige dag gehad! Echt een prachtige locatie en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Dankjulliewel!”


BETTY & JAN

Na twee jaar uitstel vanwege corona hebben we uiteindelijk een prachtige bruiloft gehad bij Fier! We hebben ondanks slecht weer een TOPdag gehad! Heel flexibel ging het personeel om met de regenbuien…. Alles werd verplaatst van buiten naar binnen. Prettige bediening, mooie locatie, heerlijk eten. Kortom, een fijne plek om onze bruiloft te vieren! Hartelijk dank!


FEMKE & CASPER

📸 ©Joël Vingerling


 

STEPHANIE & STAN

Wij hebben een onvergetelijke trouwdag gehad bij Fier.

De communicatie vooraf verliep soepel, en je kon aan alles merken dat de mensen bij Fier hun werk met veel plezier doen. Ze denken graag met je mee en zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd.

Ook op de dag zelf was alles op en top geregeld en konden wij genieten van alles wat er over ons heen kwam. Nog los van dat de locatie er zowel binnen als buiten fantastisch en sprookjesachtig uit ziet! Wij hadden ons in elk geval geen plek kunnen wensen die beter bij ons past.

Kortom, een aanrader!

📸 ©Oydin + Mei Fotografie

AMARINS & SANDER

Voor ons was als snel duidelijk dat deze verborgen parel in Bussum onze trouwlocatie moest worden. Een prachtige plek met historische details en veel groen. Ook de catering laat niks te wensen over. In goed en fijn overleg met het personeel is bijna alles mogelijk.


 

NIENKE & LAURENS

📸 ©Gerben Pul

 


 

JOSÉ & RUDY

Al na een paar stappen op het terrein was voor ons duidelijk dat we daar wilden trouwen! Wat een geweldige locatie, al het groen, de tent, we zagen onszelf al helemaal staan. Ook de mogelijkheid om bij slecht weer naar binnen te kunnen, gaf ons de rust dat het hoe dan ook goed zou komen. Tijdens de voorbereidingen hadden wij fijne gesprekken met de mensen van Fier. En wat onze wensen ook waren, er werd meegedacht om deze mogelijk te maken!

Gelukkig voor ons zat alles mee, hadden wij een stralende dag en konden wij ons feest buiten vieren. Wat een extra feestelijk tintje gaf aan onze dag was dat de bediening van Fier enorm behulpzaam en vriendelijk was. Ook nu deden ze weer erg hun best om alles naar onze wensen te laten verlopen.

Echt top, wij hebben een fantastische dag gehad en denken er met heel veel plezier aan terug!


 

ANCHRIT & RAYMON

“Wij zijn op 9 april 2022 bij Fier in Bussum getrouwd en kunnen niet stoppen met glimlachen. Een fantastische locatie met heerlijk eten en ontzettend flexibel personeel. Alles kan en niet is te veel gevraagd. Vooraf denken ze goed en leuk mee over je trouwdag en hoe ze kunnen helpen het de mooiste dag te maken. Op de dag zelf halen ze alles uit de kast om het voor elkaar te krijgen. Toppers bij Fier! We hebben genoten.”

📸 ©Elle Fotografie


RILANA & MARTIN

📸 ©Armand Marinus


NICOLE & RAYMOND

📸 ©Siebe Baarda Fotografie


ANNEMARIE & THEO

📸 ©Marinka van Helvoort


MADELON & DENNIS

📸 ©VUDINH Photography


MICHELLE & LUCHIE

📸 ©Dolf van Stijgeren


 

Zijn jullie geïnteresseerd in onze trouwlocatie?

Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Of bel: 035 6916 788