Zó kan je bruiloft er bij ons uitzien

Klassiek, vintage, festival, regenboog, goud of wit. Hoe jullie gaan trouwen, bepalen jullie helemaal zelf. Niets is te gek, te romantisch of te puur voor ons. Deze pagina laat zien hoe jullie bruiloft er bij ons uit kan zien. Vergaap je aan de prachtige foto’s, laat je meenemen in een mogelijk dagprogramma en lees de recensies van echtparen die dit voorjaar bij ons het ja-woord gaven.


Jouw dag van begin tot eind


14.30 uur – Je daggasten betreden over het klinkerpad het fort en worden hartelijk ontvangen met koffie, thee, frisdrank en een zoete lekkernij.

15.00 uur – Je gasten nemen plaats buiten in de forttuin, of binnen in De Poterne. Jullie huwelijksceremonie begint, uiteraard met een grand entree van jou en je partner. De trouwambtenaar of BABS verbindt jullie in de echt.

16.00 uur – En proosten maar! Een toast op jullie geluk met een glaasje bubbels en de gelegenheid om jullie bruidstaart aan te snijden. Tijdens de receptie staan er borrel & bites klaar op alle (sta)tafels.

18.00 uur – Tijd om echt contact te maken met de gasten die jullie zo lief zijn tijdens een sfeervol huwelijksdiner. Gaan jullie voor lange gedekte tafels waar verschillende gangen worden geserveerd? Kiezen jullie voor shared dining? Of hebben jullie een losse setting met een walking dinner of barbecue voor ogen?

20.00 uur – Terwijl jullie je klaarmaken voor het feest, arriveren de feestavondgasten onder de sfeervolle buiten­tent in de forttuin. Ze draaien vast warm voor het feest met onbeperkte drankjes uit ons Hollands assortiment.

20.30 uur – Party­ time! Jullie starten het feest met een openingsdans in onze ruime, sfeervolle binnenruimte De Loods. Met onbeperkt drankjes uit ons Hollands arrangement, en verschillende hapjes ontbreekt het jullie gasten aan niets.

00.00 uur – Jullie verlaten het fort als kersvers echtpaar en zwaaien de gasten uit.

Zien jullie jezelf wel trouwen bij Fier Bussum?

Neem dan contact met ons op voor een locatiebezoek. We laten jullie onze trouwlocatie heel graag zien. Besloten om bij ons te trouwen? Vanaf het moment dat jullie met ons in zee gaan tot de ochtend van de trouwerij heb je een vast aanspreekpunt. Ons team kent de locatie natuurlijk door en door, helpt met de tijdsplanning en heeft een handige checklist om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Zo kunnen we garanderen dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt.

Neem gerust contact met ons op.

E-mail: info@fierbussum

Telefoonnummer: 035 6916 788

Deze prachtige bruidsparen gingen je voor

LISELOTTE & SEAN

20.05.2023
Tijdens de trouwlocatie dagen kwamen wij als eerste bij Fier Bussum. We waren meteen verkocht, wat een prachtige locatie! Zoveel sfeer! Ook ideaal dat het bij slecht weer ook mooi is, dan zouden we de poterne (fort gang) gebruiken voor diner of ceremonie. Het contact verliep verder heel prettig en op de dag zelf verliep alles gestroomlijnd. Ook weddingplanner Isabelle die we vanuit de locatie toegewezen kregen is een topper. Dat geldt overigens ook voor het andere personeel. Heel blij met de keuze voor onze dag!

COR & MONIQUE

27.05.2023
Op 27 mei 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Na ons 1e bezoek aan deze verborgen parel begin oktober 2022 stond voor ons vast dat dit de locatie zou worden voor onze grote dag! De hele dag op 1 plek met zowel mogelijkheden voor buiten als binnen, afhankelijk van het weer. De medewerkers van Fier dachten goed mee in de mogelijkheden voor een lunch met onze daggasten, de ceremonie opstelling en de receptie. ’s Avonds hadden we met onze daggasten een diner dansant wat voor iedereen nieuw was maar ook dit had niet beter kunnen uitpakken. Veel lof voor iedereen van Fier (en overige leveranciers), jullie hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd, dank jullie wel!

📸 ©Martine van der Voort Fotografie


MICHAEL & MERLE

09.06.2023

Op 9 juni 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Na een eerste blik op het terrein wisten we al zeker dat dit onze trouwlocatie zou worden! Een prachtige locatie met veel mogelijkheden voor jong en oud, enthousiast en hardwerkend personeel én een fantastische weddingplanner (Isabelle!). Er wordt gedacht in mogelijkheden en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Oftewel; een echte aanrader als je op een prachtige locatie wilt trouwen.


WESLEY & JOY

15.06.2023

“Fier Bussum was de eerste trouwlocatie die wij hebben bezocht en waren gelijk verkocht en hebben ook niet meer verder gekeken! Prachtige locatie waarbij alles op 1 plek zit. Wij zijn daar 3 weken geleden getrouwd en hebben een fantastische dag gehad. Echt een aanrader!”


 

MARIËLLE & ERIC

26.05.2023

Op 26 mei 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Bij ons eerste rondje op het terrein waren we al verkocht. Door de verschillende locaties op het terrein heb je mogelijkheid om je op de dag zelf te verplaatsen. Wij hebben heerlijk geborreld in de Forttuin, het diner in de Poterne en een knalfeest in de Loods. Het personeel is vriendelijk en we hebben ons op de dag zelf geen zorgen hoeven maken. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden een fantastische trouwdag!


NIENKE & MARTIJN

10.09.2022

📸 ©Mary James Photos


RON & JOLANDE

21.05.2022
Fier hebben we ervaren als een mooie locatie, alles bij de hand en een locatie waar je foto’s kan nemen, gasten kan ontvangen en een locatie voor jezelf. Geen andere gasten en alles wordt geregeld zoals je het wilt hebben. We kunnen het iedereen aanraden!

 


SORAYA & JOS

11.08.2022

📸 ©Annick van Geel

 


AMARINS & SANDER

10.06.2022

📸 ©ByAnne


A & R

16.04.2022

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad bij Fier Bussum. De locatie zelf is ontzettend mooi, met veel verschillende plekken waar je een onderdeel van de dag kan doorbrengen. Het is ook centraal gelegen met voldoende parkeerplek. In het begin verliep de communicatie wat rommelig.We kregen te maken met veel verschillende personen over meerdere kanalen, maar dit is nu gigantisch verbeterd doordat ze gingen samenwerken met een weddingplanner die als vast contactpersoon van alles op de hoogte was en heel actief met ons meedacht over onze dag. De locatie heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Op de dag zelf was alles exact zoals wij hadden afgesproken. Het driegangendiner was geweldig (zo vonden onze gasten ook) en er werd goed rekening gehouden met speeches e.d. tussendoor. Ook de service tijdens het feest was erg goed. Kortom, wij hebben een geweldige dag gehad en zouden deze locatie aan iedereen aanraden!

📸 ©Evert Doorn Fotografie


 

ESTHER & MARCO

22.06.2022

“Wat hebben wij hier een geweldige dag gehad! Echt een prachtige locatie en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Dankjulliewel!”


BETTY & JAN

20.05.2022

Na twee jaar uitstel vanwege corona hebben we uiteindelijk een prachtige bruiloft gehad bij Fier! We hebben ondanks slecht weer een TOPdag gehad! Heel flexibel ging het personeel om met de regenbuien…. Alles werd verplaatst van buiten naar binnen. Prettige bediening, mooie locatie, heerlijk eten. Kortom, een fijne plek om onze bruiloft te vieren! Hartelijk dank!


FEMKE & CASPER

06.05.2022

📸 ©Joël Vingerling


 

STEPHANIE & STAN

11.06.2022

Wij hebben een onvergetelijke trouwdag gehad bij Fier.

De communicatie vooraf verliep soepel, en je kon aan alles merken dat de mensen bij Fier hun werk met veel plezier doen. Ze denken graag met je mee en zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd.

Ook op de dag zelf was alles op en top geregeld en konden wij genieten van alles wat er over ons heen kwam. Nog los van dat de locatie er zowel binnen als buiten fantastisch en sprookjesachtig uit ziet! Wij hadden ons in elk geval geen plek kunnen wensen die beter bij ons past.

Kortom, een aanrader!

📸 ©Oydin + Mei Fotografie

AMARINS & SANDER

10.06.2022

Voor ons was als snel duidelijk dat deze verborgen parel in Bussum onze trouwlocatie moest worden. Een prachtige plek met historische details en veel groen. Ook de catering laat niks te wensen over. In goed en fijn overleg met het personeel is bijna alles mogelijk.


 

NIENKE & LAURENS

25.06.2022

📸 ©Gerben Pul

 


 

JOSÉ & RUDY

22.05.2022

Al na een paar stappen op het terrein was voor ons duidelijk dat we daar wilden trouwen! Wat een geweldige locatie, al het groen, de tent, we zagen onszelf al helemaal staan. Ook de mogelijkheid om bij slecht weer naar binnen te kunnen, gaf ons de rust dat het hoe dan ook goed zou komen. Tijdens de voorbereidingen hadden wij fijne gesprekken met de mensen van Fier. En wat onze wensen ook waren, er werd meegedacht om deze mogelijk te maken!

Gelukkig voor ons zat alles mee, hadden wij een stralende dag en konden wij ons feest buiten vieren. Wat een extra feestelijk tintje gaf aan onze dag was dat de bediening van Fier enorm behulpzaam en vriendelijk was. Ook nu deden ze weer erg hun best om alles naar onze wensen te laten verlopen.

Echt top, wij hebben een fantastische dag gehad en denken er met heel veel plezier aan terug!


 

ANCHRIT & RAYMON

09.04.2022

“Wij zijn op 9 april 2022 bij Fier in Bussum getrouwd en kunnen niet stoppen met glimlachen. Een fantastische locatie met heerlijk eten en ontzettend flexibel personeel. Alles kan en niet is te veel gevraagd. Vooraf denken ze goed en leuk mee over je trouwdag en hoe ze kunnen helpen het de mooiste dag te maken. Op de dag zelf halen ze alles uit de kast om het voor elkaar te krijgen. Toppers bij Fier! We hebben genoten.”

📸 ©Elle Fotografie


RILANA & MARTIN

03.06.2021

📸 ©Armand Marinus


NICOLE & RAYMOND

12.09.2020

📸 ©Siebe Baarda Fotografie


ANNEMARIE & THEO

05.10.2019

📸 ©Marinka van Helvoort


MADELON & DENNIS

06.09.2019

📸 ©VUDINH Photography


MICHELLE & LUCHIE

30.05.2015

📸 ©Dolf van Stijgeren


 

Zijn jullie geïnteresseerd in onze trouwlocatie?

Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

info@fierbussum.nl

035 6916 788