Inspirerende heisessie organiseren

Bij ons is de rust en inspiratie die belangrijk is voor een goede heisessie. Resultaten boeken, brainstormen en out of the box denken? Wij helpen hierbij met een inspirerende locatie zorg uit handen te nemen. Inspiratie in de speciale omgeving van het fort is gegarandeerd!

Voor het houden van een effectieve heisessie is het natuurlijk belangrijk dat je dit op een passende locatie organiseert. Fier Bussum biedt een buitenlocatie omgeven door natuur, biedt voldoende rust en privacy voor een effectieve heisessie. Kies je voor een heisessie dan ben je verzekerd van een geheel verzorgde dag. Uiteraard heeft het fort een bijzondere geschiedenis, die voor voldoende inspiratie zal zorgen.

Een nieuwe omgeving zet jouw team weer even helemaal op scherp. Daarnaast vraagt een heisessie in een nieuwe omgeving een andere mentaliteit en meer een open houding dan wanneer je in een standaard vergaderzaal vergadert. Je kunt de heisessie op geheel eigen wijze invullen. Zo kan je ervoor kiezen om buiten in onze prachtige tuin te zitten, maar je kunt ook een workshop of een brainstormsessie houden in een van onze vele inspirerende ruimtes.

Een heisessie organiseren?

Volledige ontzorging Volledige ontzorging
Inspirerende locatie, centraal gelegen in Midden Nederland Inspirerende locatie, centraal gelegen in Midden Nederland

Food

Bij Fier Bussum kan je je laten verwennen. De mogelijkheden zijn groots. Met zorg hebben we ons foodbook samengesteld, helemaal in de stijl van het Fort: Robuust & Stoer. Laat je inspireren, duik in de diverse lunch, diner en borrel mogelijkheden. Wij helpen je graag verder om te kijken wat het beste bij jou en je gezelschap past!

download ons foodbook

Onze ruimtes

Fier Bussum bestaat uit vier ruimtes: De Loods, Kazematten, De Poterne en de Forttuin. Onze vier ruimtes hebben weinig nodig om deze om te toveren tot jouw perfecte evenementenlocatie. Iedere ruimte is anders gestyled, waardoor er voor ieder wat wils is. Groots in onze industriële Loods of intiem in de Kazematten.

download ons foodbook

Centraal gelegen in midden Nederland

 

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een heisessie?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 6916788