Je afscheidsceremonie bij ons? Zó kan het eruitzien

Gepubliceerd op 15 april 2024

Het is steeds gebruikelijker om een afscheidsbijeenkomst zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat je bij Fier Bussum de locatie exclusief huurt, heb je alle vrijheid om het vorm te geven zoals je wilt. We geven je twee mogelijke opties om je een idee te geven, maar weet dat de mogelijkheden oneindig zijn.

Afscheidsbijeenkomst met high tea

Vaak komen na een afscheidsceremonie de mooiste herinneringen op over de overledene. Neem de tijd om deze herinneringen te delen en combineer de ceremonie bijvoorbeeld met een high tea. Na de ceremonie neem je in onze Forttuin plaats aan lange gedekte tafels met natuurlijk tafellinnen en veldbloemen. Terwijl je geniet van zoete en hartige hapjes van onze sterrenchef, kun je in alle rust napraten. Deze optie is heel geschikt voor gezelschappen tot 80 personen.De gehele bijeenkomst ziet er dan zo uit:

10.30 uur – ontvangst van het gezelschap in De Loods. De gasten nemen plaats in een theateropstelling rond de centrale plek in De Loods
11.00 uur – aanvang van de afscheidsceremonie
12.00 uur – De gasten kunnen in alle rust afscheid nemen. Daarna begeven zij zich naar de stretchtent in De Forttuin voor verse koffie, thee en verschillende frisdranken
12.30 uur – iedereen neemt plaats aan de lange tafels voor een uitgebreide high tea
14.30 uur – Het afscheid wordt afgesloten en de naasten vertrekken

Meer informatie over onze locatie?

Een uitvaartlocatie voor een afscheid met karakter.

Afscheidsbijeenkomst met borrel

Is je gezelschap groot en wil je toch iedereen even kunnen spreken na de afscheidsceremonie? Dan is een uitgebreide borrel na afloop fijn. Je praat bij terwijl onze bediening zorgt dat iedereen lekkere drankjes en hapjes krijgt. Samen bepalen we welke hapjes erbij passen. De buitenbar openen we, zodat de gasten ook wijn of bier kunnen bestellen. Samen proosten jullie op het leven. Deze optie is geschikt voor gezelschappen tot 120 personen.
Het programma kan er dan zo uitzien:

13.30 uur – Ontvangst gasten in De Loods. De gasten nemen plaats in een rechte opstelling met een gangpad in het midden.
14.00 uur – Aanvang van de afscheidsceremonie
15.00 uur – De gasten kunnen in alle rust afscheid nemen. Daarna begeven zij zich naar de stretchtent in De Forttuin voor een borrel.
16.30 uur – Het afscheid wordt afgesloten en de naasten vertrekken

Persoonlijkheid zit in details

Om een afscheid te organiseren dat past bij de overledene, gaat het vooral om de details. Is de aankleding bijvoorbeeld in de lievelingskleur van de overledene? Staan de favoriete bloemen van de overledene op de statafels? En schenk je zijn of haar lievelingsdrankje? Bij Fier Bussum zijn we gewend om in details te denken. Neem contact op met onze accountmanager Jip Nuiten om een onvergetelijk concept voor de afscheidsbijeenkomst neer te zetten.

STUUR EEN E-MAIL

 035 6916 788