Ontdek onze verschillende ruimtes

Fier Bussum is meer dan een ‘gewone evenementenlocatie’. Er zijn veel mogelijkheden binnen en buiten. Ontdek hier onze verschillende ruimtes en voel je vrij om gebruik te maken van het buitenterrein, de natuur en de historische omgeving van ons Fort. Ons fort van de Nieuwe Hollande Waterlinie, Unesco Werelderfgoed, is gedurende het event exclusief voor jou en je gasten.

De Forttuin en stretchtent

Onze prachtige tuin van maar liefst 25.000 m² is de ideale locatie voor je bijeenkomst die net even anders mag. Met een lunch, borrel of barbecue in een groene omgeving zet je jouw gasten letterlijk in het zonnetje.

25.000 m2
Safari Stretchtent
300 personen

Lees meer

De Loods

De Loods is de grootste binnen ruimte. De ruimte beschikt over een bar en er is plek voor een podium. Het oogt stoer en robuust, maar bevat sierlijke elementen. Het gebruik van verse bloemen en groen brengt leven in de ruimte. Ieder hoekje is anders ingericht; je raakt niet uitgekeken.

120 personen

Lees meer

De Poterne

De Poterne grenst aan de prachtige Forttuin. Waar vroeger alle kanonnen werden opgeslagen, heeft de 36-meter lange, ondergrondse gang nu plaatsgemaakt voor de perfecte ruimte voor bijvoorbeeld een grootse diner aan lange tafels of als subsessie ruimte.

120 personen

Lees meer

Kazematten

Kazematten is een prachtige, intieme ruimte waar vroeger de soldaten hun slaapvertrekken hadden. Deze ruimte is geschikt voor verschillende activiteiten, zoals een vergadering of subsessie ruimte.

30 personen

Lees meer

Maak een
Afspraak!

Zakelijk of particuliere bijeenkomst organiseren bij onze locatie? Of trouwplannen?

Maak een afspraak met ons en ervaar zelf onze prachtige ruimtes.