Referenties

Door de jaren heen zijn verschillende bruiloften, zakelijk en particuliere bijeenkomsten bij ons georganiseerd.
Ontdek wat zij over onze locatie en dienstverlening zeiden.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw mening. Deel jouw ervaring met ons!

 

Referentie plaatsen

Bruiloft Monique & Cor

Op 27 mei 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Na ons 1e bezoek aan deze verborgen parel begin oktober 2022 stond voor ons vast dat dit de locatie zou worden voor onze grote dag! De hele dag op 1 plek met zowel mogelijkheden voor buiten als binnen, afhankelijk van het weer. De medewerkers van Fier dachten goed mee in de mogelijkheden voor een lunch met onze daggasten, de ceremonie opstelling en de receptie. ’s Avonds hadden we met onze daggasten een diner dansant wat voor iedereen nieuw was maar ook dit had niet beter kunnen uitpakken. Veel lof voor iedereen van Fier (en overige leveranciers), jullie hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd, dank jullie wel!!”

27 januari 2024
Bruiloft Mariëlle & Eric

Op 26 mei 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Bij ons eerste rondje op het terrein waren we al verkocht. Door de verschillende locaties op het terrein heb je mogelijkheid om je op de dag zelf te verplaatsen. Wij hebben heerlijk geborreld in de Forttuin, het diner in de Poterne en een knalfeest in de Loods. Het personeel is vriendelijk en we hebben ons op de dag zelf geen zorgen hoeven maken. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden een fantastische trouwdag!”

26 januari 2024
Bruiloft Merle & Michael

Op 9 juni 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Na een eerste blik op het terrein wisten we al zeker dat dit onze trouwlocatie zou worden! Een prachtige locatie met veel mogelijkheden voor jong en oud, enthousiast en hardwerkend personeel én een fantastische weddingplanner (Isabelle!). Er wordt gedacht in mogelijkheden en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Oftewel; een echte aanrader als je op een prachtige locatie wilt trouwen.”

6 januari 2024
Bruiloft Laura & Joost

In juli 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Het was een prachtige locatie waar wij bij het eerste bezoek meteen verliefd op zijn geworden. Er is veel ervaring aanwezig in het organiseren van bruiloften waardoor wij het gevoel hadden dat er altijd een plan A, B en C paraat was om de dag mee in te vullen, afhankelijk van weer en wensen.

26 december 2023
Bruiloft Wesley & Joy
Fier Bussum was de eerste trouwlocatie die wij hebben bezocht en waren gelijk verkocht en hebben ook niet meer verder gekeken! Prachtige locatie waarbij alles op 1 plek zit. Wij zijn daar 3 weken geleden getrouwd en hebben een fantastische dag gehad. Echt een aanrader!
6 juli 2023
Bruiloft Ruud & José

22 mei zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Al na een paar stappen op het terrein was voor ons duidelijk dat we daar wilden trouwen! Wat een geweldige locatie, al het groen, de tent, we zagen onszelf al helemaal staan. Ook de mogelijkheid om bij slecht weer naar binnen te kunnen gaf rust dat het hoe dan ook goed kwam. Tijdens de voorbereidingen hadden wij fijne gesprekken met de mensen van Fier. En wat onze wensen ook waren er werd mee gedacht om deze mogelijk te maken!

Gelukkig voor ons zat alles mee en hadden wij een stralende dag en konden wij ons feest buiten vieren. Wat een extra feestelijk tintje gaf aan onze dag was dat de bediening van Fier enorm behulpzaam en vriendelijk was. Ook nu deden ze weer erg hun best om alles naar onze wensen te verlopen. Echt top, wij hebben een fantastische dag gehad en denken er met heel veel plezier aan terug!

Ruud & José

12 juli 2022
Bruiloft Stephanie & Stan

Bruiloft Stephanie & Stan

“Wij hebben een onvergetelijke trouwdag gehad bij Fier. De communicatie vooraf verliep soepel, en je kon aan alles merken dat de mensen bij Fier hun werk met veel plezier doen. Ze denken graag met je mee en zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd. Ook op de dag zelf was alles op en top geregeld en konden wij genieten van alles wat er over ons heen kwam. Nog los van dat de locatie er fantastisch en sprookjesachtig uit ziet! Wij hadden ons in elk geval geen plek kunnen wensen die beter bij ons past. Kortom: een aanrader!”

11 juli 2022
Bruiloft Sander & Amerins
Voor ons was als snel duidelijk dat deze verborgen parel in Bussum onze trouwlocatie moest worden. Een prachtige plek met historische details en veel groen. Ook de catering laat niks te wensen over. In goed en fijn overleg met het personeel is bijna alles mogelijk.
26 juni 2022
Bruiloft Jan & Betty
Na 2 jaar uitstel vanwege corona hebben we uiteindelijk een prachtige bruiloft gehad bij FIER!!
We hebben ondanks slecht weer een TOP dag gehad! Heel flexibel ging het personeel om met de regenbuien…. Alles werd verplaatst van buiten naar binnen. prettige bediening, mooie locatie, heerlijk eten. Kortom; een fijne plek om onze bruiloft te vieren! Hartelijk dank!

Jan en Betty
16 juni 2022
Bruiloft Esther & Marco
Fier Bussum was onze trouwlocatie. Wat hebben wij hier een geweldige dag gehad! Echt een prachtige locatie en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Dankjulliewel!!
14 juni 2022
Bruiloft Anchrit & Raymon

“Wij zijn op 9 april 2022 bij Fier in Bussum getrouwd en kunnen niet stoppen met glimlachen. Een fantastische locatie met heerlijk eten en ontzettend flexibel personeel. Alles kan en niet is te veel gevraagd. Vooraf denken ze goed en leuk mee over je trouwdag en hoe ze kunnen helpen het de mooiste dag te maken. Op de dag zelf halen ze alles uit de kast om het voor elkaar te krijgen. Toppers bij Fier! We hebben genoten.”

14 april 2022
Jubileumfeest 40 jaar in dienst

“Heel relaxt, geweldig gehad. Precies de sfeer waar we naar op zoek waren. Onwijs lekker eten en fijne bediening. Alles bij elkaar maakte dat iedereen niet weg wilden.” – Ariana Visser – Jubileumfeest 40 jaar in dienst

9 november 2021
Shell

“We hebben het fantastisch gehad bij Fier! Het was echt heel goed geregeld allemaal: het eten was heerlijk, de sfeer gezellig en het personeel heel behulpzaam. Kortom, wij bevelen jullie locatie zeker aan!”

9 november 2021
Mike

Fantastische dag!

Een fantastische dag gehad bij Fier Bussum. De locatie is in het echt nog mooier dan op de foto’s. Een absolute aanrader voor wat voor feest dan ook!

20 september 2019
Familie Vlijm

Onze familie en vrienden vonden het geweldig. Velen wisten niet van het bestaan af.
Ook wij hebben genoten en wat een bof met het weer, heerlijk buiten.
De keuken ploeg heeft het ook erg naar de zin gehad en het resultaat was ernaar.
Nogmaals dank voor de gezellige ontvangst.

Vriendelijke groet,

Wim en Anke Vlijm

2 september 2018