Organiseer een origineel personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren op een bijzondere locatie? Bij Fier Bussum heb je een karakteristiek fort omgeven door 25.000 m2 groen hiervoor geheel tot je beschikking. Met goede catering, fantastisch personeel en een ongedwongen, maar sprankelende sfeer is dit dé locatie voor een onvergetelijk en origineel personeelsfeest. We bruisen van de ideeën. Even bellen?

Ideeën voor je personeelsfeest

Zie je het voor je? Lange tafels met veldbloemen tegen een decor van Unesco Werelderfgoed. Activiteiten in de buitenlucht. Barbecueën en neerploffen in een van de gezellige zitjes bij een vuurkorf. Of een foodtruckfestival met aansluitend een dansfeest in onze Loods.

Met een fort exclusief voor jou, heb je heel veel mogelijkheden om een origineel personeelsfeest te organiseren. Opties te over. Gelukkig limiteren wij ons niet tot deze opties en kijken we graag samen naar hoe we jullie personeelsuitje tot uitvoering kunnen brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

# Medewerkers in de watten

Je medewerkers wil je op en top bedienen, vanaf het moment dat ze aankomen bij je personeelsfeest. Een warm onthaal, gastheren en -vrouwen die weten wanneer ze bij moeten springen en klaar staan voor iedere vraag. Gastvrijheid is enorm sfeerbepalend voor je personeelsuitje. Laat dat nou net onze specialiteit zijn.

# Magische setting

Gun je medewerkers een uitje. Haal ze met jouw personeelsfeest weg uit hun dagelijkse beslommeringen. Dat begint al met een magische setting. Fier Bussum als locatie van je personeelsuitje verrast je medewerkers dankzij de fijne ambiance, de aankleding en het vriendelijke personeel. We geven hun een beleving waar ze de volgende dag thuis nog over doorpraten.

# Sublieme catering

Met een personeelsfeest bij Fier Bussum ga je voor een totaalbeleving. Catering is daarbij van ongekend belang en moet kloppen. Daarvoor werken we samen met sterrenchef Dennis Huwaë. Zijn keukenteam zorgt ervoor dat de hapjes en de drankjes bij je personeelsuitje niets te wensen overlaten. Sterker nog, dat ze de verwachtingen van je medewerkers overtreffen.

Invulling van je personeelsfeest

Met een domein van 25.000 m2 exclusief voor jouw personeelsfeest, kun je bij onze locatie alle kanten op. We trekken graag een – digitale – la voor je open met entertainmentmogelijkheden, artiesten, sprekers en spel- en sportactiviteiten, afgestemd op jouw personeelsfeest. Met al meer dan vijftig jaar podiumervaring bij Spant staan we midden in de branche en hebben heel veel ideeën voor je personeeluitje.

Monique Zandee, accountmanager: “Je wilt je personeel in het zonnetje zetten. Samen vieren dat jullie een mooi succes hebben behaald. Of je medewerkers persoonlijk bedanken voor hun fantastische inzet. Daarvoor organiseer je een personeelsfeest. Bij Fier Bussum begrijpen we dat. We zorgen ervoor dat je medewerkers zich gewaardeerd en gezien voelen tijdens je personeelsfeest.”

Onze locatie voor jouw personeelsfeest?

We helpen je graag verder. Samen met jou organiseren we een personeelsfeest dat aansluit bij je bedrijf én je medewerkers. We delen graag onze ideeën voor een geslaagd personeelsfeest. Kom je een kijkje nemen bij onze locatie? Bel 035 6916 788 of mail naar info@fierbussum.nl


Offerte aanvragen