Zakelijke bijeenkomst organiseren?

Dé locatie voor elk zakelijk evenement

Ben je op zoek naar een echt unieke locatie voor een vergadering, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst? Van de lancering van een nieuw product tot brein brekende heisessie. Van teambuilding tot inspirerende vergadering. Groots in onze industriële Loods of intiem met een kleiner gezelschap in Kazematten. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan klaar om jou te ondersteunen in de organisatie van iedere zakelijke bijeenkomst. Fort Werk IV werd gebouwd in 1868, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een muur met schietgaten, Kazematten, een oude Artillerieloods en een Poterne, een lange ondergrondse gang. Wie het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stapt een andere wereld binnen. Wij bieden een prachtige locatie met alle voorzieningen om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Een evenement organiseren in de buitenlucht?

Ben je op zoek naar een buitenlocatie voor een vergadering, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst? Jullie evenement buiten afsluiten met een borrel of barbecueën aan het einde van je bijeenkomst? Of wil je graag de hele dag naar buiten met je evenement en daarbij ook teambuilding laten terugkomen? Dat kan! In samenwerking met Fortevenementen organiseren wij verschillende activiteiten om de band met je collega’s te versterken. Bijvoorbeeld Trivial waarbij je met denk en doe opdrachten als team zoveel mogelijk trivianten moet verzamelen!

Download onze brochure voor zakelijke events

Barbecueën in de buitenlucht

Geniet buiten van een heerlijke barbecue voor alle gasten. Of je nou met 100 personen of met 300 personen bent, de Forttuin is groot genoeg voor iedereen. De gasten worden ontvangen met open vuur, de geur van geroosterd vlees, gerookte vis en vers brood. Een ware beleving in de open lucht. Op de BBQ’s worden verschillende bereidingstechnieken toegepast. Een feest voor het oog en smaakpapillen. Tijdens het eten ervaar je de rust, puurheid en geschiedenis die het fort met zich mee brengt. Een unieke buitenplaats om jouw evenement af te sluiten. Het echte buitengevoel!

Onze keuken maakt een voorstel op maat

Bij ons kan je je laten verwennen. De mogelijkheden zijn groots. Met zorg hebben we ons foodbook samengesteld, helemaal in de stijl van het Fort: Robuust & Stoer. Laat je inspireren, duik in de diverse lunch, diner en borrel mogelijkheden. Wij helpen je graag verder om te kijken wat het beste bij jou en je gezelschap past!

Download ons Foodbook

 

Benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden?

Inspirerende heisessie organiseren?

Locatie omgeven door historie en een oase van rust. De perfecte locatie voor een heisessie op maat!

Bij ons is de rust en inspiratie die belangrijk is voor een goede heisessie. Resultaten boeken, brainstormen en out of the box denken? Wij helpen hierbij met een inspirerende locatie zorg uit handen te nemen. Inspiratie in de speciale omgeving van het fort is gegarandeerd!

Voor het houden van een effectieve heisessie is het natuurlijk belangrijk dat je dit op een passende locatie organiseert. Fier Bussum biedt een buitenlocatie omgeven door natuur, biedt voldoende rust en privacy voor een effectieve heisessie. Kies je voor een heisessie dan ben je verzekerd van een geheel verzorgde dag. Uiteraard heeft het fort een bijzondere geschiedenis, die voor voldoende inspiratie zal zorgen.

Een nieuwe omgeving zet jouw team weer even helemaal op scherp. Daarnaast vraagt een heisessie in een nieuwe omgeving een andere mentaliteit en meer een open houding dan wanneer je in een standaard vergaderzaal vergadert. Je kunt de heisessie op geheel eigen wijze invullen. Zo kan je ervoor kiezen om buiten in onze prachtige tuin te zitten, maar je kunt ook een workshop of een brainstormsessie houden in een van onze vele inspirerende ruimtes.

Vergaderen op een unieke locatie?

Sfeervolle en inspirerende omgeving, exclusief voor jouw gezelschap

Wij begrijpen goed dat vergaderen niet altijd een favoriete bezigheid is, maar wij zorgen voor een inspirerende vergaderlocatie.

Onze unieke vergaderlocatie biedt voor elk type vergadering een tal van mogelijkheden. Mede dankzij de indrukwekkende omgeving wordt iedere vergadering bijzonder. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie waar je met een klein gezelschap kunt vergaderen of met een groot gezelschap, het kan allemaal.

Wanneer men deze unieke vergaderlocatie betreed, komen ze terecht in een andere wereld. Zo zijn de historische schietgaten in muren nog terug te zien en beschikt deze unieke locatie over een oude artillerieloods, een lange ondergrondse gang, een poterne en kazematten. Kortom, genoeg ruimte om een inspirerende en sfeervolle vergadering te organiseren. De locatie is exclusief voor jouw gezelschap geboekt. Hierdoor ben je verzekerd van privacy en rust.

Download onze brochure voor zakelijke events

Onze ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten

Een inspirerende omgeving, exclusief voor jouw bezoekers

Fier Bussum bestaat uit vier ruimtes: De Loods, Kazematten, De Poterne en de Forttuin. Onze vier ruimtes hebben weinig nodig om deze om te toveren tot jouw perfecte evenementenlocatie. Iedere ruimte is anders gestyled, waardoor er voor ieder wat wils is. Groots in onze industriële Loods of intiem in de Kazematten. Iedere ruimte is sfeervol en inspirerend. Fier Bussum boek je exclusief voor jouw bezoekers.

We werken graag samen!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een zakelijke bijeenkomst?
Je bent van harte welkom voor een afspraak in Fier Bussum. Neem gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail

Of bel: 035 6916788