Knallend begin geven aan een kick-off meeting

Een vliegende start geven aan jouw project, doelstellingen spectaculair presenteren of een nieuwe samenwerking vieren. Hiervoor wil je een kick-off meeting organiseren. Want een goede kick-off meeting geeft jullie project of samenwerking een vliegende start. Wij nemen alles uit handen: wij zorgen voor de techniek, perfecte ambiance en food & beverage. Zet de toon vanaf het begin met mooie kick-off meeting! Wij helpen je daar met liefde bij!Een goed begin is het halve werk

Starten met dezelfde informatie, gezamenlijk de doelstellingen bepalen en alle betrokkenen verbinden. Op die manier kan een kick-off meeting een boost zijn voor het vervolgtraject. Bij Fier Bussum kunnen we vooral veel betekenen als het gaat om die verbinding. Met ultieme, persoonlijke gastvrijheid, een passende uitstraling van de locatie en sprankelende hapjes en drankjes voelen jouw gasten zich meteen op hun gemak én gezien bij je kick-off meeting. De ideale voedingsbodem voor commitment.

Kick-off meeting organiseren?

#1. Catering om je vingers bij af te likken

Goede catering draagt bij aan de beleving, maakt het gevoel van dat moment nog tastbaarder. Dit is waarom mooie food-items bij jouw kick-off event essentieel zijn. samen genieten jouw gasten. Het eten vormt meteen een gespreksonderwerp. Met een keukenteam onder supervisie van sterrenchef Dennis Huwaë, sluit de catering die we serveren altijd perfect aan bij jouw kick-off meeting.

#2. Iedere gast voelt zich welkom

Een gastvrouw of -heer die lachend een welkomstdrankje aanbiedt, gezellige lampjes die uitnodigen het fortterrein te ontdekken en de ongedwongen sfeer van in een rustige oase zijn. Wij zorgen ervoor dat je gasten zich van aanvang tot vertrek gezien voelen. Ze ervaren meteen onderdeel te zijn van de bijeenkomst. Ze mogen er zijn! Een kick-off meeting is hét moment om daarvoor te zorgen.

#3. UNESCO Werelderfgoed

Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Op 26 juli 2021 zijn de Hollandse Waterlinies als geheel bestempeld als Unesco Werelderfgoed. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier zijn de enige vorm van inkomsten voor de stichting Fort Werk IV, die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draagt een boeking bij Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

120 personen

Meer informatie

100 personen

Meer informatie

30 personen

Meer informatie

300 personen

25.000 m2

Meer informatie

Kick-off vanuit Fier Bussum

Wil je de warme sfeer van Fier Bussum als basis voor jouw kick-off meeting? Vraag een offerte aan. Suzan helpt je graag verder!

OFFERTE AANVRAGEN