Uniek bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren op locatie met een bijzondere geschiedenis? Exclusief met jouw gezelschap genieten jullie van een karakteristiek fort omgeven door 25.000 m2 groen. Sfeervol personeel, spraakmakende catering en een ongedwongen sfeer is dit dé locatie voor een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten. Ideeën voor een bedrijfsfeest te over.

Pak uit met je bedrijfsfeest

Stel je voor: Activiteiten in de buitenlucht. Verschillende smaken muziek in de verschillende ruimtes. Zo stap je niet alleen even in een baken van rust als je buiten bent, ook is er van alles te beleven in de verschillende ruimtes, hoe leuk is dat? Met een fort exclusief voor jou, heb je heel veel mogelijkheden om een uniek bedrijfsfeest te organiseren. Opties te over. Gelukkig limiteren wij ons niet tot deze opties en kijken we graag samen naar hoe we jullie personeelsfeest tot uitvoering kunnen brengen.

Laat je inspireren

UNESCO werelderfgoed lijst

Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Op 26 juli 2021 zijn de Hollandse Waterlinies als geheel bestempeld als Unesco Werelderfgoed. De naam zal prijken op de Werelderfgoedlijst naast bijvoorbeeld de Chinese Muur, Mont Saint-Michel en de piramides van Gizeh. Nergens ter wereld vind je zo’n groot gebied waarin water ooit als bondgenoot fungeerde. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier zijn de enige vorm van inkomsten voor de stichting Fort Werk IV, die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draagt een boeking bij Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

Meer informatie

Kom in contact over een bedrijfsfeest!

#1. Overheerlijk eten en drinken

Ga je voor een totaalbeleving voor jouw bedrijfsfeest dan bij je bij Fier Bussum bij het juiste adres. Onderschat daarbij niet het belang van goed eten en drinken. Dat zit wel goed bij ons. We werken samen met sterrenchef Dennis Huwaë. Het zal de gasten van jouw bedrijfsfeest aan niets ontbreken door het keukenteam onder supervisie van Dennis Huwaë. Sterker nog, de verwachtingen van je medewerkers zullen waarschijnlijk overtroffen worden.

#2. Medewerkers in de watten

Een warm onthaal, gastheren en -vrouwen die weten wanneer ze bij moeten springen en klaar staan voor iedere vraag.  Je medewerkers wil je op en top bedienen, vanaf het moment dat ze aankomen bij je personeelsfeest. Gastvrijheid is enorm sfeerbepalend voor je personeelsfeest. Laat dat nou net onze specialiteit zijn.

#3. Flexibiliteit is key

Met de unieke locatie van Fier Bussum zijn er vele verschillende mogelijkheden om de diverse ruimtes in te zetten voor jouw bedrijfsfeest. Ga je voor een uitgebreid diner onder de stretchtent in de tuin? Een feest in de loods met speeddate gesprekken in de forttuin? Of een Silent Disco in De Poterne. Zo maar een fractie van de mogelijkheden die Fier Bussum te bieden heeft.

Ruimtes

Alles ruimtes zijn alleen als geheel te huren!

300 personen

25.000 m2

Meer informatie

120 personen

Meer informatie

100 personen

Meer informatie

30 personen

Meer informatieSuzan Roodhart, accountmanager: Samen met jou mixen en matchen we graag om tot een succesformule te komen voor jouw bedrijfsfeest. Wij hebben alle kennis in huis, om het een feest te maken om nooit te vergeten. Met een karakteristiek fort omgeven door 25.000 m2 groen, exclusief voor jouw feest, kunnen we alle kanten op. Neem contact met ons op en we leiden je rond.

Een bedrijfsfeest organiseren op locatie?

We helpen je graag verder. Samen met jou organiseren we een bedrijfsfeest dat aansluit bij je bedrijf én je medewerkers. We delen graag onze ideeën voor een geslaagd bedrijfsfeest. Kom je een kijkje nemen bij onze locatie? Bel naar 035 6916 788 of mail naar info@fierbussum.nl

 

OFFERTE AANVRAGEN