Uniek bedrijfsfeest organiseren

Zoek je een mooie locatie om je bedrijfsfeest te organiseren? Een bijzondere locatie, waarbij de gasten van je bedrijfsfeest even uit hun dagelijkse leven worden getrokken? Fier Bussum is zo’n locatie. Met 25.000 m2 groen en verschillende karakteristieke fortwerken heb je niet veel nodig om een fijne sfeer te creëren op je bedrijfsfeest. En als je flink wilt uitpakken, kun je echt alle kanten op.

Bedrijfsfeest in rijksmonument

Zodra je over ons klinkerpad naar de ruime, groene forttuin loopt, voel je direct de historie van dit rijksmonument. De indrukwekkende Poterne, de intieme Kazematten en de ruime, sfeervolle Loods… De gasten van je bedrijfsfeest zijn gegarandeerd onder de indruk van de locatie. En daarmee is de sfeer gezet. Met de aankleding, gastvrijheid en heerlijke catering maken we het helemaal af. Bij ons organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest.


Fier het goed

Hoe wil jij ons cultureel erfgoed inzetten voor je bedrijfsfeest? Voor een heerlijk diner aan lange tafels in onze forttuin met daarna een knallend feest? Voor een foodtruckfestival met heerlijke hapjes en lekkere achtergrondmuziek? Of wat dacht je van een actieve middag met spellen en aansluitend een (winterse) barbecue? Lees in deze blog meer ideeën voor jouw bedrijfsfeest.

Een bedrijfsfeest organiseren?

# Een warm bad

Een warm ontvangst, gastheren en -vrouwen die zien wat je gasten nodig hebben en klaar staan voor iedere vraag. Je wilt dat de gasten van je bedrijfsfeest gezien worden en het aan niets ontbreekt. Gastvrijheid is van ongekend belang voor de beleving van je bedrijfsfeest. Laat dat nou net onze specialiteit zijn.

# Sprankelende catering

Ook zo belangrijk voor de beleving van je gasten bij je bedrijfsfeest: de hapjes en drankjes die ze krijgen. Hiervoor werken we samen met sterrenchef Dennis Huwaë. Samen met jou en hem bepalen we welke gerechten we serveren aan jouw gasten. Altijd passend bij de setting van je bedrijfsfeest, altijd sprankelend en altijd vers. Dat blijft je gasten bij.

# Finishing touch: de aankleding

Dat onze locatie sfeervol is, is een understatement. En omdat we altijd gaan voor de ultieme beleving van je gasten, versterken we die sfeer graag nog met de aankleding. Bloemen, passende tafelversiering, gezellige zitjes, knusse lichtjes… We hebben nou eenmaal oog voor detail. En weten dat de gasten van je bedrijfsfeest daarvan genieten.

Cultureel erfgoed om te koesteren

Fier Bussum staat samen met de andere fortwerken van de Hollandse Waterlinie op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Als cultuurliefhebbers koesteren we dat.

Daarom gaan de kosten die je maakt voor de locatiehuur, rechtstreeks naar stichting Fort Werk IV, die het gehele fortterrein met gebouwen in beheer heeft. Zo draag ook jij bij aan cultureel erfgoed.

Louise Kortschot, accountmanager: “Een bedrijfsfeest vind ik fantastisch om te organiseren. Je kunt er veel creativiteit in kwijt en de gasten hebben er altijd zin in. Ons fort leent zich geweldig voor bedrijfsfeesten, simpelweg omdat het terrein groot is en de binnenruimtes karakteristiek en divers zijn.”

Je bedrijfsfeest bij ons organiseren?

Wil je onze locatie met eigen ogen bekijken en meer horen over alles wat er mogelijk is voor je bedrijfsfeest? Bel naar 035 6916 788 of mail naar info@fierbussum.nl. We leiden je rond en bespreken graag je ideeën voor je bedrijfsfeest.

OFFERTE AANVRAGEN