Maatregelen coronavirus (COVID-19)

De landelijke overheid heeft in verband met het coronavirus (COVID-19) nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Alle bijeenkomsten die tot 20 mei 2020 gepland stonden worden afgelast.

Per bijeenkomst wordt in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing bekeken. Betrokkenen zullen hierover zo snel mogelijk worden geïnformeerd.
Telefonisch zijn wij op dit moment zeer beperkt bereikbaar. Voor vragen, stuur een e-mail naar info@fierbussum.nl. Het kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent voordat we contact opnemen. Onze excuses voor dit ongemak.


Update 12 maart 2020

Als Fier Bussum volgen we de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, zoals het RIVM, GGD en de gemeente Gooise Meren om tijdig maatregelen te nemen en risico’s te vermijden. De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Deze treffen wij in samenspraak met onze relaties. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat bij ons voorop.

Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:

  • Was regelmatig de handen. Handdesinfectiemiddelen zijn aanwezig bij Fier Bussum;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.)
  • Begroet elkaar liever verbaal
  • Vermijd het contact met boerderij- en wilde dieren

Op instructie van de landelijke overheid zijn bijeenkomsten met meer dan 100 personen tot en met 31 maart niet meer toegestaan. Wanneer u vragen heeft, neem vooral contact met ons op.

Dit bericht wordt aangevuld. Laatste wijziging: 24-03-2020 om 10:00 uur.